Интересен предлог: Да се именува школо по Сашо Мијалков

Loading...

Новинарот Миленко Неделковски иако заработи кривична пријава поради објава на Фејсбук, сепак и понатаму продолжува да биде активен на оваа социјална мрежа.

Денес даде интересен предлог, а тоа е Сашо Мијалков по неговот име и презиме да добие училиште. Но не е јасно до кого го упати овој предлог Миленко.

loading...
You might also like