МИЛОШОСКИ СЕ ИЗЈАСНИ ЗА ПИСМОТО НА МИЈАЛКОВ

Loading...

Ако власта не го прифати Законот за амнестија, односно не сака да го види или дополни, значи дека нивната мисија не била националното помирување, туку само задржување на 80-темина кои ќе им требаат и на последното гласање вели во интервју за Алфа пратеникот на ВМРО ДПМНЕ, Антонио Милошоски.

Во врска со писмото од Мијалков до лидерот Мицкоски, Милошоски е дециден дека сето тоа оди само во прилог на целите на Заев, а дека долгогодишни соработници не треба да пишуваат писма ами лично да поразговараат. Со Антонио Милошоски разговара Искра Коровешовска.

loading...
You might also like