ПОЛАТ АЛЕМДАР СЕ ВРАЌА НА АЛФА ТВ

Loading...

Најгледаната и најскапата Турска серија на сите времиња .. емитувана во 35 земји , по 13 години се уште број еден во Турција , Русија и Источна Европа ” Долина на Волците ” … наскоро на Алфа

loading...
You might also like