ПО БАЧЕВ ТРИЧКО БАРА ДА БИДЕ ПРИВЕДЕНА И ВАНКОВСКА?

Loading...

Каква е реакцијата на Москва по приведувањето на Бачев!?
Има ли шанси Кремљ да ја приведе Ванковска!?
Како реципрочна мерка!?
Или некоја будала по сопствен избор!?

loading...
You might also like