15 000 илјади нови сиромашни во Македонија! Бројот достигна до 460 300 кои живеат со еден оброк на ден

Loading...
Според најновите истражувања на рефлектор бројот на сиромашни во македонија се зголемил за 15 000 илјади.
Можеби ќе те интересира

Милчин: Ми се врти утробата од озаконувањето на мракот кој…

Image may contain: one or more people and text

Сиромаштијата во пораст. Во последните 2 години (2015-2017), бројот на сиромашни во Македонија е зголемен за 15.000.

 

loading...
You might also like