БОМБА НА ФОКУС: НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ МУ СЕ ЗАКАНУВААТ 5 ГОДИНИ РОБЈА?

Loading...

НА ИВАНОВ МУ СЕ ЗАКАНУВААТ ПЕТ ГОДИНИ РОБИЈА 
На шефот на државата му загорчи неодамнешното патување во Турција, бидејќи на пат кон дома дозна дека против него се поднесени две кривични пријави. Иванов е ставен во небрано, бидејќи неговата партија веќе ја нема контролата врз обвинителството или Уставниот суд

loading...
You might also like