БОМБА на Лазаервски: Грујовски се закани дека ќе ми го пресече гркланот кога му кажав дека јас ги предадов материјалите

Loading...

По апсењето на Зоран Верушевски, ми се јави Звонко Костовски, кој во тој момент бил во присуство на Горан Грујоски, и ми пренесе порака од него дека доколку сум бил инволвиран во случајот, лично ќе ми го пресечел гркланот, изјави Ѓорѓи Лазаревски во својот исказ како сведок на вчерашното рочиште на предметот „Таргет-Тврдина“.

-Сфатив дека е подобро да пријавам што се случува, иако Зоран Заев објави дека материјалите му ги дале вработени во МВР кои веќе биле во странство. Побарав средба со Горан Грујовски и таму кажав дека јас ги предадов материјалите на Верушевски, нагласи Лазаревски пред судот.

loading...
You might also like