ДОЈЧЕ ВЕЛЕ ИМА СОМНЕЖИ ЗА НЕУТРАЛНОСТА НА ХАН? ВО ШТО СЕ СОМНЕВААТ ОД САЈТОТ?

Loading...

Компанијата „Новоматик“, позната во индустријата на игри, е присутна на македонскиот пазар како сопственик на КАЗИНА. Покрај други, во март 2014 година таа стана сопственик и на казиното „Фламинго хотел“ кај Гевгелија 

#Allin
#WinWin

DW.COM
Досега под лупа на јавноста беа само изјавите на комесарот Хан. Но, на дипломатска средба во Скопје било поставено и прашањето – дали тој има бизнис интереси во авст….
loading...
You might also like