Мактел доби задача да го брани Тодоров? Не бил Нино крив за смртта на девојчето туку родителите?

Loading...

Порталот МКД.мк, објави шокантни податоци од обдукцискиот наод за смртта на Тамара Димовска, кој е дел од документацијата на судскиот процес кој започна пред неколку дена.

Резултатите од обдукцијата покажуваат  дека деформитетот на ‘рбетот на Тамара, нема причинско-последична врска со нејзината смрт. Тоа значи дека Тамара не починала од последици поради нејзиниот деформитет, туку од родителската негрижа и нелекување на воспалението на белите дробови, пишува овој портал.

 

loading...
You might also like