МИЦКОВСКИ ЌЕ СЕ ДРУЖИ СО ТОДОРОВ И ЈАНЧЕВ ВО ЕПП

Loading...

Џабе спинуваа од ВМРО ДПМНЕ дека ете најголемата десна партија и главни во европскиот парламент ги подржава, на средбата во Хелсинки заминале Емилија Александрова пратеничката која гласаше ЗА во парламентот наместо Даниела Рангелова која не заминала поради лични причини, заминаа и Митко Јанчев, Никола Тодоров, Богојески-бунтурот и Костадин сите кои беа избркани или ја напуштија својата раководна функција во опозициската партија, со тоа европските конзервативци сакаат јасно да дадат до знаење дека Мицкоски не е нивен партнeр туку проевропските вмровци кои Мицкоски сака да ги тргне од партијата, џабе Николоски се пењави деновите на Христијан Мицкоски како лидер на ВМРО ДПМНЕ СЕ ИЗБРОЈАНИ.

loading...
You might also like