Николова се закани на Филипче: Среди ја работата оти ако умре пациентот ќе ме видиш пред твојот удобен кабинет

Loading...

Венко Филипче, си нашол со кого да имаш работа. Ако не сакаш јавноста да знае за тоа што треба да го направиш, подобро веднаш среди ја работата. Ова е мое последно предупредување. А ти размисли, пациентот ако умре тогаш ТодороФ за СМРТ ќе има замена ! Битката ја започнувам од фб а ќе ја завршам пред твојот удобен кабинет…
Кој му е пријател на оваа личност, нека му го прати статусот. Филипе не сум лоша, правична и борбена сум. Јас не ти барам виски Филипе, лек ти барам да спасам живот.

loading...
You might also like