ОВОЈ ЦРНЕЦ КЕ ВЕ НАСМЕЕ ДО СОЛЗИ: “ЈАС СУМ ЧИСТОКРВЕН МАКЕДОНЕЦ ОД НОВАЦИ”

Loading...

Најпрвин, кога ќе го погледнете зборот црнец, ставен во иста реченица со зборот македонец, би се запрашале што е поентава на насловот, но кога веќе сте го отвориле линкот ви препорачуваме да ја видите оваа урнебесна изјава на „битолчанец од Новаци“, веројатно гастрабајтер кого го фатило сонцето малку повеќе додека работел низ далечните земји од светот.

Овој “чистокрвен Македoнец” како што вика, поточно доаѓа од село Новаци во близина на РЕК и додава дека има брат во Горно Оризари по име Димче Могилче.

Ќе ве насмее до солзи!

loading...
You might also like