Реформаторот Богоевски бара лав да биде државен грб и ВМРО да влезе во преаумбулата кога веќе се отворил уставот

Loading...

Уставот е отворен…
Отворени се многу прашања…
Пред да се затвори!!!
Грб на Република с. Македонија!
Да се заокружи државноста, алка по алка…
Време е!
Macedonia Timeless

No automatic alt text available.

 

loading...
You might also like