ШОКАНТНО: Новинарите во Призма открија со какви криминали е граден хотелот Мериот на Сашо Мијалков!

Loading...

 

Линк до сторијата на ПРИЗМА, овде.

Хотелот бил граден со низа неправилности, криминали и пљачка на државен имот, пред се земјиште, но и чудни претумбации со Телеком со кој беа заменети згради во центарот на градот за десетици милиони евра.

loading...
You might also like