ЅИНГО СЕ ОТКАЖА ОД ВЛАДАНКА АВИРОВИЌ: Ја разбираме нејзината болка и тага за синот, но таа не е член на СПМ!

Loading...

Раководството на СПМ е изненадено од одржаната пресконференција на пратеничката Владанка Авировиќ за дадената изјава дека е претставник на СПМ во издвоената пратеничка група. Ова се вели во соопштението на Социјалистичката партија на Македонија.

 

Голем број членови сето тоа го прифатија со изненадување и негодување. Никој ниту е делегиран ниту е испратен од СПМ во таа група пратеници да ја претставува СПМ.

Колку и да сакаме да го разбереме нејзиното присуство во таа пратеничка група заради незамисливата, неправедна правно несватлива пресуда на нејзиниот син, поврзан со процесираниот предмет, реализираната обврска по доделениот јавен оглас. Нејзиниот став се коси со ставовите на СПМ. – наведуваат од партијата.

loading...
You might also like