ВМРОВЦИТЕ ГО МАСАКРИРАА ТОДОРОВ НА ФЕЈСБУК: ИЗРОДУ, ПРЕДАВНИКУ, ПРОДАДЕНА ДУША ……

Loading...

Manfred for a better Europe

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing, shoes and suit

Slavica Angelova ЃУБРЕ ПРЕДАВНИЧКО
1

Manage

Reply2h

Trajce Krstevski Со маж ти ли сликан педеру?
1

Manage

Reply2h

Кристијан Кузелов Жална Македонија
2

Manage

Reply2h

Dzafer Destanovski EejjEejj todorvcee sega magla i prasina ke citiss

Manage

Reply2h

Ilija Trajcevski Овај ти е новиот? 🤔
1

Manage

Reply2h

Reply2h

Angjele Blazhev П Р Е Д А В Н И К
2

Manage

Reply2h

Reply2h

Andrej Avramov Hudafakizmanfred? Dečko da ne ti e? Ili devojka?
2

Manage

Reply1h

Alex Suomak Grevu eden!
1

Manage

Reply1h

Бојан Блажески Оди бе слепец невиден,предавник гзо лижач,
4

Manage

Reply1h

Goranco Todorovski Нели се повлече од политиката? Шо мајка бараш таму? Кого претставуваш? Предавнику на каузата македонска! Те седнаа во скут и сега си те ѕункаат како си сакаат!
5

Manage

Reply1h

loading...
You might also like