МАЛЧЕВСКИ ПОВТОРНО ИМ ТВИТА НА ЛАЖНИТЕ РЕФОРМАТОРИ: ПАДНАА ВО ВОДА ВАШИТЕ ПРИКАЗНИ ДЕКА СТЕ ЗА РЕФОРМИ

Loading...

Животот не треба да биде роман што ни се случил, туку роман што ние самите сме го создале!

#ГлаватаГоре историјата ги памти бунтовниците, а не гордите послушници!

loading...
You might also like