МИКО: НОВАТА АМБАСАДОРКА НА САД ВО МАКЕДОНИЈА Е ОД ИСТИТЕ ДРЖАВНИ ИМПЕРИЈАЛИСТИ

Loading...

 

Истите постојани државни империјалисти, различен ден ….

Кејт Мари Бирнес од Флорида, да биде вонреден и ополномоштен амбасадор на Соединетите Американски Држави во Република Македонија.

Г-ѓа Бирнс, виш службеник за службеник за постари државјани, во моментов работи како заменик шеф на мисијата на Амбасадата на САД во Атина, Грција ….

Фб статус на Џејсон Мико

loading...
You might also like