СТАРИТЕ ВМРОВЦИ ГО ОХРАБРУВААТ МИЦКОВСКИ, МУ ПИША ПОРАНЕШЕН МИНИСТЕР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ

Loading...
Целосна поддршка на Мицковски, од нас старите вмровци, да расчисти со писмописците и паралелните шетачи.
Можеби ќе те интересира

Ченто: Вратете ме во Шутка. Во вакво време чест е да бидете…

Loading...
You might also like