(ВИДЕО) ГРЧКАТА АРМИЈА БАРА МАКЕДОНСКА КРВ?

Loading...

на социјалните мрежи се појави видео каде грчката армија на една од вежбите бара скопска крв.

Марширајки армијата спомнува и за турска и за албанска крв

Погледнете:

 

 

loading...
You might also like