Милчин: Рамковниот договор денес значи само тоа дека функционерите на ДУИ се заштитени мечки кои добиваат плата и кога не се појавуваат на работа

Loading...

Рамковниот договор денес значи само тоа дека функционерите на ДУИ се заштитени мечки кои добиваат плата и кога не се појавуваат на работа – вели режисерот Владимир Милчин во интервју за весникот „Слободен печат“.

loading...
You might also like