МИЦКОВСКИ: ВО ХЕЛСИНКИ БЕШЕ ПРЕТСТАВЕНА ЕДНА ОФИЦИЈАЛНА ДЕЛЕГАЦИЈА НА ВМРО ДПМНЕ КОЈА УЧЕСТВУВАШЕ ВО РАБОТАТА НА ЕПП

Loading...

Loading...
You might also like