РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИ НА ДРЖАВАТА СО АЛБАНСКО ПОТЕКЛО НЕ СТАНАЛЕ НА ИНТОНИРАЊЕ НА МАКЕДОНСКАТА ХИМНА

Loading...

Вчера на првиот ден од меѓународниот боксерски турнир Златен Гонг се случил непријатен инцидент откриваат присутни.

“При интонирање на македонската химна, единствени кои не станаа да одадат почит беа македонските репрезентативци од албанска националност”, открива сведок на настанот.

The most beautiful balcony views in the world!
Take a look at some of the worlds most desirable vacation homes from Inspirato

Македонија на 48. меѓународен турнир учествува со осум боксери. Заедно со селекторот Чурлиновски, работат и тренерите Владимир Цекиќ и Скендер Јахиу. Турнирот се одржува во Скопје, во малата сала во СЦ „Борис Трајковски”.

loading...
You might also like