ЕКСПЛОЗИЈА!! АКО ДО УТРЕ НЕ СЕ ПРИЈАВИ САМ, ГРУЕВСКИ ЌЕ БИДЕ ПРИСИЛНО СО СПЕЦИЈАЛЦИ СПРОВЕДЕН ВО ЗАТВОР

Loading...

Осудениот Никола Груевски има рочиште дури во среда кога треба да се појави во суд за предметот „Титаник“. Но судот нема да чека до тогаш за да му биде врачено решението на Кривичниот совет со кое се одбива неговата жалба пишува Фокус.

Од Кривичниот суд велат дека утре ќе ги направат последните напори да го пронајдат Груевски, но доколку судот утврди дека Груевски избегнува да го прими решението, ќе побара присилно приведување од МВР или распишување на потерница.

loading...
You might also like