ПОДГОТВУВААТ ЛИ НЕШТО ПОВТОРНО? АХМЕТИ СЕ СРЕТНАЛ СО ГЕНЕРАЛИТЕ НА УЧК ВО ПРИШТИНА?

Loading...

Претседателот на ДУИ, Али Ахмети, вчера во Приштина се сретна со неколкумина бивши команданти на УЧК.

Како што јавуваат локалните медиуми на албански јазик, присутни на средбата биле бившите команданти на Прешево, Бујановац и Медвеџa.

Според медиумите, на средбата станало збор за актуелната политичка ситуација во Прешевската долина, како и околу можноста за промена на границите.

loading...
You might also like