ШОКАНТНО! ЕУ ЌЕ БАРА БАЛКАНОТ ДА ПРИМА МИГРАНТИ?

Loading...

Професорот Зоран Буљуџиќ, гостин на шоуто “Човекови приказни и разговори”, продуцирано од медиумската компанија Хелмакц, посочи, во врска со смртта на петнаесетгодишно девојче поради преголемата доза на дрога, родителите мора да ги следат нивните деца , бидејќи таа е училишен полицаец тоа не е семоќен, кога станува збор за безбедноста на младите – таа е одговорна за она што се случува во училиште, а не наоколу и надвор од училиштето.

Според г-динот Буљуџиќ, српската младина е особено ранлива на училиште, на ноќни забави, каде што се дистрибуираат евтини лекови, кои, за жал, се подостапни од кога и да било.

Зоран Буљуџиќ, осврнувајќи се на миграционата криза во шоуто, рече дека ние сме колонизирани од САД и од ЕУ, дека Владата и српскиот парламент не беа ништо друго освен извршители на нарачки кои доаѓаат од надвор, и дека додека Србија е кандидат за ЕУ, ние веројатно за да влеземе во оваа заедница ќе треба да примаме мигранти.

loading...
You might also like