Замислете да ни побегнат сите криминалци од земјава и никогаш да не се вратат

Loading...

Кримицид

Замислете да ни побегнат сите криминалци од земјава и никогаш да не се вратат!Па тоа би бил кримицид. Ние без нив тешко би функционирале како држава. А би било и страшно досадно
Без драма
Затоа Груевски беше во право кога велеше:Ќе ме барате вие кога ќе ме нема. Ама ќе ви биде доцна.
Башка во овој случај Заев треба да одговара за тоа што уште еден доктор на науки ја напушти земјава и со тоа се зголеми “одливот на мозоци”.
Само еден ден да не се врати како странски инвеститор Ноколобрата Рој и да вети 20 илјади крави, бидејќи волови веќе си имаме.

Ѓорги Спасов фб статус

loading...
You might also like