Пандов се солидаризира со Груевски? Џабе го барате, Сите ние сме Валтер

Loading...
Александар Пандов, кој често ги коментира по медиумите политичките случувања и е поддржувач на политиките на ВМРО ДПМНЕ, на својот ФБ профил на власта ѝ порача дека сите се Валтер, (од филмот ,,Валтер го брани Сараево“).
Aleksandar Pandov
1 hr

Хунто комуњарска, џабе го барате. Сите ние сме Валтер!

Во прилог на тоа, постираше секвенца од филмот со Бата Живојиновиќ во главна улога.

Loading...
You might also like