Спасовски: Нема да поднесам оставка, судиите се виновни доколку Груевски избега

Loading...

„Одговорноста барајте ја кај судиите кои не одредиле мерка притвор за човек кој е осомничен за повеќе кривични дела, а згора на тоа е отсутен“, рече Спасовски.

Извор: Tv21

loading...
You might also like