СПАСОВСКИ: НА СИТЕ ПРЕМИНИ ИМАВ ДАДЕНО НАРЕДБА ДЕКА ГРУЕВСКИ НЕ СМЕЕ ДА ИЗБЕГА

Loading...

Груевски избега но досега никој не ја понесе одговорноста, ниту пак е утврдена временска траекторија од бегството на осудениот поранешен премиер.

Министрите се правдаат дека истрагата треба да ги открие и одговорите и одговорноста. На сите гранични премини имало информација дека Груевски не смее да излезе од државата ниту со лична карта, рече Спасовски, а неговата колешка Шекеринска е убедена дека дадениот азил во Унгарија нема да влијае врз македонското членство во НАТО.

loading...
You might also like