(ВИДЕО) ТОРТЕВСКИ ЌЕ ГИ ИЗГАЗЕШЕ БРАНИТЕЛИТЕ НА ИМЕТО, ПОТОА УПАТИ СОЧНИ ПЦОВКИ: ДА ВЕ ЕБАМ У УСТА ПОРАЧА АДВОКАТОТ

Loading...

За време на протестот на МАКЕДОНИЈА БОЈКОТИРА адвокатот Александар Тортевски со кола агресивно се впушти кон тие што учествуваа во протестите. Дури се закани и дека ке ги прегази со колата. На што имаше жестока реакција од луѓето. Потоа се замеша и полицијата…
Погледнете го видеово.

loading...
You might also like