Бомба на Цветанов: Имам информации дека УБК сака да ме ликвидира

Loading...

Се плашиш дека ќе те убиијат?

Цветанов: Да!

Дерала прецизираше: Од луѓето кои ги спомена?

Цветанов децидно одговори: Да! УБК заедно во конструкција со овие.

Loading...
You might also like