ВО СКОПЈЕ ЌЕ НИКНАТ НОВИ 10 МЕГАЛОМАНСКИ ЗГРАДИ

Loading...
Скопје нападнато од четири страни
Мегаломански градежни проекти го сардисаа Скопје. Истовремено се гради на десетина локации кои го заокружуваат централното градско подрачје, а во најава е и отворање на нови градежни фронтови. „Ист гејт“ го заменува Скопскиот саем, „Дајмонд Скопје“ ќе се залепи на Старата железничка станица, паркингот наспроти „Холидеј ин“ ќе стане станбено-деловен комплекс, а градежните машини се стационирани и покрај катната гаража „Беко“.
Можеби ќе те интересира

ЕВЕ ШТО ПИШУВААТ УНГАРСКИТЕ МЕДИУМИ ЗА БЕГСТВОТО НА ГРУЕВСКИ…

Повеќе на Независен
Loading...
You might also like