Скандалозен транспарент на студенските протести во Тетово: Професоре на студентката барај и Индекс а не Пи*ка

Loading...
Студентите од ДУТ протестират со транспарент: Професоре на студентката барај и Индекс а не Пи*ка
Вака пишува
Можеби ќе те интересира

ЕВЕ КОЛКУ ЕУ ГИ ЗАБОЛЕ ЗА ПРАВНИОТ СИСТЕМ! ОСМАНИ ТВРДИ ДЕКА…

Професори *урва*и во Универзитетот во Тетово
loading...
You might also like