ПАНИКА ВО АМЕРИКА: Владата пред финансиска блокада, Трамп ги повлече трупите од Сирија, оставка си дадоа неговите клучни соработници, истрагата на специјалниот обвинител напредува, се повеќе соработници на Трамп во затвор!

Loading...

loading...
You might also like