Заев по барање на јавноста конечно ја зеде метлата? По 15 јануари неколку министри ќе летаат од фотелја?

Loading...

“Има неколку барања од политичките партии за да ги сменат нивните кадри во влада, нема идеја за некаква поголема реконструкција туку повеќе барања на политичките партии има поради промена на нивните внатрешни контексти кои мислат дека можат со други кадри да ја реализираат нивната партиска програма. Мислам дека по уставните измени ќе седнат сите политички партии на коалицијата и ќе најдат начин како да се исполнат овие барања“, рече Османи.

loading...
You might also like