Во Сиднеј распукаа ѕидовите на една од најголемите кули, се очекува во секој момент да се сруши

Loading...

Кулата Опал во Сиднеј во која се слушнало пукање во ѕидовите, може да се сруши во секој момент.

Жителите се евакуирани, запрен е и патничкиот и железнички сообраќај во близина.

Сите 140 станари на облакодерот со 33 ката се евакуирани.

Врие полиција и пожарникари.

Извор: Пресс 24

Loading...
You might also like