Ќосиња по социјални мрежи заговараат бесилка за Заев

Loading...
Можеби ќе те интересира

Дијаспорец од Канада смета дека новинарите требало да го…

Еве некои од коментарите:

Грст закани и проколнувања на разни ФБ страници

Социјалните мрежи се извор на омраза и нетрпеливост. Формирањето на разни ФБ страници кои шират омраза и повикуваат на линч никој не го контролира. Таму секој може да напише буквално што ќе му текне на ум.

Loading...
You might also like