(ВИДЕО) Амди Бајрам: Јас сум најзаслужен за Северна Македонија, мој план е уште од 1996

Loading...

„СРМ значи Сојуз на Ромите во Македонија, СРМ – Северна Република Македонија. Ова е моја визија уште од 1996 година“, истакна Бајрам на отворањето на балот.

loading...
You might also like