БОМБА на Најчевска: Бегството на Груевски е организирано од ДУИ

Loading...

Статус на Мирјана Најчевска:

“Се поверојатно е дека бегството на Груевски го организирал неговиот долгогодишен партнер и соработник во криминалот – ДУИ. Отсуството на сериозна истрага и измотавањето со јавноста мора да заврши. Или дајте резултати од истрагата или поднесувајте оставка.

 

loading...
You might also like