Миленко тврди дека Зоран Буревесник и Богоевски сакаат да се вгнездад во врвот на ДПМНЕ

Loading...
Миленко Неделковски shared a post.

7 hrs

Апсолутно сум против овие фигури, вечити шпиуни, кодоши и џандари, да се вгнездат во претседателскиот кабинет преку грбот и со помош на кредибилтетот на ВМРО ДПМНЕ.

loading...
You might also like