Изневерена жена заедно со свекрвата решиле да и се одмаздат: Ја одвеле во шума, ја соблекле гола па ја боделе со нож

Loading...

Млада Британка одведена во шма, соблечена гола и искасапена со нож и ножици.

30- годишната Лијам Ромни избодена есо нож во португалфкта шума, кеде две жени ја соблекле гола и и ја отсекле долгата руса коса, поради афера со 20- гоишник од нивниот клан.

Повредена и крвава девојката успеала да побегне о д мајката и сопругата на 20- одишното момче, дошла до автопатот и побарала помош.

Таа работејќи во бар, му го привлекла вниманието на млад Ром, но вели дека никогаш не излегувале. Меѓутоа неговата сопруга и мајкаверувале дека тие двајца имаат афера , па ја намамиле девојката во нивниот автомобл и ја одвезле во шума.

„Ме возеа околу 45 минути. Потоа ја отворија торбата и извадија нож и ножици па почнаа да ме соблекуваат. Мислев дека ќе ме убијат, бев преплашена па не се ни помрднав ниту прозборев. Почнаа да ме бодат во брбот,а потоа ми ја исекоа и косата, во некој нивни рутуал, па ме оставија така крвава“ раскажала девојката.

Двете жени се уапсени, а целиот настан се случил вио 2015 година, но Лијам вели дека раните на нејзиниот грб се излечени и зараснати, но менталната рана засекогаш ќе остане.

Извор: Пресс24

loading...
You might also like