Десет причини да гласате за Амди Бајрам:

Loading...

1. Функционално е неписмен, ама знае брзо да прочита кој е кој и да застане зад посилниот.
2. Не се керефека со продавање лажен морал.
3. Кога му дојде време за робија, си одлежа, наместо да бега ко путка.
4. Никој не кренал среден прст на разгневена опозиција ко Амди.
5. Истата опозицијата штом стане власт, одма го вика Амди во коалиција, разгалена од неговиот среден прст.
6. Него власта не го смени карактерно, зашто не ни бил во опозиција.
7. На некој волшебен начин, со “ха ха ха-хи хи хи” сите ги придобива на своја страна.
8. За Амди нема лоша власт.
9. На сите им дава голови со пета.
10. Шармантен е, го сака камера. А и многу жени паѓаат на него, иако кријат, сепак се знае дека го тераат да оди кај нотар за потврда дека нема да зуцне.

loading...
You might also like