Пронајдени остатоците од авионот на Сала во Англискиот канал, тој и пилотот официјално прогласени за мртви

Loading...

Британските медиуми јавуваат дека се пронајдени остатоците од авионот на Емилијано Сала во Англискиот канал, од фудбелрот од Аргентина и пилотот нема никави траги.

Остатоците од авионот се пронајдени утринава, приватната потрага прво го информирала семејството, деталите ке ги добие и истрагата во понеделник наутро.

Повеќе детали нема, телата на двајцата патници не се пронајдени и потрагата по нив продолжува.

loading...
You might also like