Шокантна глетка во Америка: Алигатори буквално заледени во вода (фото)

Loading...

Студеното време и понатака владее низ Амеика , а посебно загрозени се областите во кои е ретко ладно.

Таква област е Северна Каролина  каде алигтори буквално се заледени во водата, но добра вест е дека секако може да го преживее тоа.

Паркот кој се наоѓа во близина на реката Шарлот го овековечил овој момент и ја поставиле фотографијата на Фејсбук.

loading...
You might also like