Папата Франциск и имамот Ахмед Ал Тајеб се бакнаа во уста

Loading...

Откако повикаа на светски мир, папата Франциск и големиот имам шеик Ахмед Ал Тајеб ги изненадија верници бакнувајќи се во уста. На меѓурелигискиот состанок во Абу Даби, Обединетите Арапски Емирати во понеделникот, верските водачи го потпишаа документ за борбата против екстремизмот, повикаа на мир и се бакнаа.

loading...
You might also like