Остана без рака ама тоа не е се! Популарната водителка ја чека уште една операција! Еве колку се очекува дека лекарите можат да ја спасат!

Loading...

ТВ-водителката Деа Ѓурѓевиќ беше тешко повреден откако автобусот ја удри на тротоарот по нејзиното напуштање на автомобилот. Имено, сообраќајна несреќа се случи околу 6 часот пред болницата д-р Драгиша Мишовиќ. Да потсетиме автобусот на Деа и ја откина раката и лекарите се бореа да ја спасат. Таа беше погодена од еден од автобусите што се судрија во автомобили, , вклучувајќи го и Dea како возач.

loading...
You might also like