Еве како Ахмети го испрати Бејли: Пријателе мој…..

Loading...
Претседателот на Демократската Унија за Интеграција Али Ахмети, приреди проштален ручек за Американскиот Амбасадор во Македонија Џес Бејли, кој од должност заминува во почетокот на месец март.
Можеби ќе те интересира

КЕ СЕ ИЗНАСМЕЕТЕ: ТОНИ МИХАЈЛОВСКИ КАЖУВА ВИЦ ЗА ИВАНОВ

Ахмети и Амбасадорот Бејли направија ретроспектива на четиригодишната соработка и на постигнувањата на земјата во овој период.
Соговорниците исто така разменија мислења околу Демократската Унија за Интеграција и за перспективите во наредните две децении, членството во НАТО и ЕУ, реформите, претседателските избори, како и за дијалогот помеѓу Косово и Србија.
loading...
You might also like