Боки 13 си ја вработи мајката во Влада?

Loading...

Собранието на Република Македонија на седница донесло одлука за именување на член на Комисијата на заштита на правото за слободен пристап до информации од јавен карактер.

Новиот член е дипломираната правничка од Скопје Јасминка Јовановска.

Одлуката е донесена врз основа на Член 31 Став 2 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер, а влегува во сила со денот на донесувањето и ќе биде објавена во Службен весник на Р. Македонија, објавува телевизијата 1тв каде што директор е синот на Јовановска, Бојан кој е познат како Боки 13.

loading...
You might also like