Бомба на Фокус! Дали се мести тендерот за вакцини?

Loading...

СЕ МЕСТИ ЛИ ТЕНДЕРОТ ЗА ВАКЦИНИ?
Битката за бизнис зделката за вакцините ја водат пет компании, но можеме да претпоставиме дека од игра ќе испадне фирмата „Македонија Лек“, која повеќе не е застапник на „Глаксо Смит Клајн“. На самото отворање на понудите постоеја обвинувања за местенки и фаворизирања на фармацевтски компании блиски до власта

loading...
You might also like